Cady Japan – 1a entrega

El dimecres de la setmana passada ja va arribar-me el primer paquet de dolços del Japó però fins el cap de setmana no el vaig obrir. A dins del sobre hi havia un paquet de dolços del que semblaven ser hamburgueses.

A dins del paquet hi havia una especie de galeta, una bossa amb algunes gominoles i un sobre d’aquells que hi sol haver salsa a dins. Tal i com es pot intuir Per les instruccions, el primer pas es tractava de partir les galetes en dos, després ficar-hi les gominoles i finalment afegir per sobre el contingut del sobre. Pel que fa a les gominoles, n’hi havia de 3 tipus i es veia clarament que una representava una hamburguesa i l’altre un enciam. La última suposo que devia de tractar-se de formatge. Pel que fa a la salsa semblava voler imitar el ketchup. El resultat d’aquestes preparacions és de 3 hambugueses-gominoles que no tenien pas mal gust.

Bon profit!

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Inici i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari