Projecte Final de Carrera

Col·loquialment anomenat PFC, és l’últim escull que em queda per finalitzar la meva carrera. Després d’haver fet una primera reunió amb el meu tutor del projecte sobre l’aplicació, i d’haver de canviar i millorar algunes coses de l’aplicació ja puc dir que per fi puc començar a fer la documentació. Espero poder tenir la majoria de la documentació finalitzada (una primera versió d’aquesta) abans del 21 de setembre. O sigui que disposo de un mes de plaç per escriure un munt de pàgines…bastant just. Però ja val més que ho aconsegueixi o la cosa es complicarà bastant ja que hauré d’iniciar altres tasques que em robaran bastant de temps i he d’aprofitar ara que tinc temps per fer-la. Buff!! a veure com anirà la cosa ja que hi ha moltes coses a tenir en compte.

Per cert, encara estic organitzant les fotos del viatge que vaig fer aquest estiu. Quan tingui organitzades i escollides les fotos ja us explicaré com va anar.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Inici i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari