Candy Japan – 2a entrega

Uns dies enrere, hem va arribar el segon paquet de llaminadures japoneses. Aquest cop a dins del sobre hi havia 2 tipus de dolços.

El primer, el de més a la dreta, té el nom de Chelsea. I pel que fa al gust…bé, si heu provat els “Werther’s Original” us he de dir que aquests tenen el mateix gust.

Els altres, ja són més especials. Tenen per nom “Bontan Ame” (ボンタンアメ) que significa Caramel de Bontan i m’han agradat bastant. Bontan és un tipus de fruit que es cultiva a la part sud de Kyushu i del qual no n’havia sentit a parlar fins ara. Una de les característiques d’aquest caramel es que te’l pots menjar directament amb l’embolcall i tot ja que aquest es comestible!! Es bastant divertit veure la cara de la gent quan els hi dius que s’han de menjar el caramel amb l’embolcall i tot.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Inici i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari