Material de la UOC

Dimarts, em va tocar llevar-me a les 7 del matí per marxar a les 8 cap a Igualada i poder arribar a les 10 per treballar. Després de finalitzar la feina rebo poc després una trucada al porter automàtic. El carter? Llavors recordo que un parell o tres de dies abans havia rebut un SMS de la UOC dient que m’havien enviat el material per el primer semestre del curs. “si que han anat ràpid” penso jo.

El paquet de la UOC


El contingut del paquet

 

Com podeu en la imatge de sobre, a dins del paquet hi havia una carpeta, i 3 paquets de fulls. Un correspon a l’assignatura “Història de l’Àsia Oriental I” i els altres dos corresponen a l’assignatura “Geografia física i humana de l’Àsia Oriental” (un dels dos es el temari del curs i l’altre…una guia? Tan complicat és?).

I amb això ja està casi tot llest per l’inici del curs al 21 de setembre. Fight!!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Inici i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari